Henkilökunta

Henkilökunta

Easy Living Oy on yhtä kuin kaksi yhtiökumppania ja kollegaa: Merja Vuorinen ja Jukka Kataja. Meillä molemmilla on urheilullinen nuoruus ja pitkä yhteinen työhistoria. Tutustuimme toisiimme edellisessä työpaikassamme, jolloin huomasimme ajattelevamme osittain samalla tavalla mutta riittävän eri tavalla, jotta voimme saada yhdessä tekemällä enemmän aikaiseksi. Vuodet ovat kirkastaneet ja toisaalta hioneet näitä erilaisuuden särmiä eduksemme. Yhteistä meillä on myönteinen elämän asenne ja halu menestymiseen sekä vahva toiminnallinen työskentelyote.
Vuonna 2013 joukkoomme on liittynyt myös Marko ”Makke” Siivonen, joka on sensomotoriikan asiantuntija. Marko on tuonut tiimiimme lisää monipuolisuutta ja uutta näkökulmaa. 

 

Merja Vuorinen on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri ja psykoterapeutti. 

Sosiologian ja viestinnän opintojen sekä yritysten ja yhteisöjen tiimivalmennuksesta hankkimansa kokemuksen ansiosta Merja on kehittynyt taitavaksi työyhteisövalmentajaksi sekä tapahtumien suunnittelijaksi ja organisaattoriksi. Entisenä huippu-urheilijana Merja tuntee eri valmennusmenetelmät ja on kaikissa projekteissa mukana sydämellään. Työyhteisöjen kehittäminen ja Kiireenkesytys ovat nykyisin lähellä sydäntä. Merja pitää niin parin tunnin luentoja kuin vetää kokonaisia hyvinvointipäiviä tai osallistuu valmentajana pitkiin työyhteisökehittämishankkeisiinkin. Myös urheilijoiden psyykkinen valmennus ja työnohjaus kuuluvat Merjan osaamisalueisiin. Merja suoritti helmikuussa 2006 ratkaisukeskeisen psykoterapian psykoterapeuttiopinnot Lyhytterapiainstituutissa. Merjan motto on: Keep it simple

GSM: 050 624 63, sähköpostiosoite muotoa etunimi.sukunimi@easyliving.fi

 

 

Jukka Kataja -innovatiivista, toimintaa ja kehittämistä

Jukka Kataja on pitkään toiminut johtajien ja esimiesten valmentajana ja kouluttajana. Jukalla on myös pitkä kokemus organisaatioiden kehittäjänä. Jukka toimii useiden maajoukkueiden ja MM-tason urheilijoiden psyykkisenä valmentajana. Liikunta-alan peruskoulutuksen jälkeen Jukka on opiskellut ihmisen kasvuun ja vuorovaikutukseen sekä organisaatioiden kehittämiseen liittyviä taitoja. Jukka on taitava suggestoterapeutti ja yksi maan johtavista rentoutumisen asiantuntijoista ja taitajista. Hän on kirjoittanut kirjoja työelämän kehittämisestä sekä ihmisen henkisistä voimavaroista , jotka käytännönläheisen otteensa takia soveltuvat hyvin esimiesten luettavaksi. Voimavarakeskeinen ote ja tavoitteeseen pääseminen rennolla, ihmistä säästävällä otteella kuuluvat Jukan valmennusajatteluun. 
Jukan motto on: maailma on teko

GSM: 050 624 65, sähköpostiosoite muotoa etunimi.sukunimi@easyliving.fi

Marko – Makke -  Siivonen -  sensomotoriikan ja ihmisen luontaisen ja piilossa olevan potentiaalin valmentaja.

Makke on kansainvälisesti menestynyt ja kokenut valmentaja. Makken erityisosaamista on aivojen, hermoston ja kehon yhteistoiminnan kehittäminen ja niiden koordinointi. Makke toimi pitkään ulkomailla huippu-urheilijoiden parissa mm Englannissa, USA:ssa ja Sveitsissä. Kansainväliset opinnot ja kontaktit ovat tehneet Makesta kysytyn asiantuntijan ympäri Eurooppaa. Makke on kouluttautunut sekä Suomessa että ulkomailla ammattivalmentajaksi ja sensomotoriikan erityisasiantuntijaksi. Jo useamman vuoden Makke on tehnyt Easy Living Oy:n asiantuntijoiden kanssa yhteistyötä johtoryhmien, myyntitiimien, esimiesten ja työyhteisöjen kehittämishankkeissa.
Makke käyttää valmennuksissaan toiminnallisen neurotieteen sensomotorista metodia, minkä tulokset voi hyvin tiivistää lauseeseen: aivoilta apua, jotta menestyisit huomennakin. Makke onkin suomalaisittain edelläkävijä ja hänestä on tullut yksi maamme kysytyimmistä yritysvalmentajista. Makken motto: anna aivojen kertoa, miten menestyt.
Puh 0440 409 838, marko.siivonen (at) spinacor.com