Yritys

Alussa oli ilo

Easy Living Oy on yritysvalmennuksiin ja työyhteisöjen kehittämiseen erikoistunut yritys. Hyvinvointi, innostuneisuus, yhteistyö ja tavoitteisiin pääsy ovat ydinasioita, joiden ympärille rakennamme toimintatapamme. 

Keinoja, joilla autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteita ovat koulutus, valmennus, fasilitointi ja erilaiset lähtötilannearviot ja mittarit kuten 360-arviointi tai yrityksen työntekijöiden ja tiimien voimavarojen arvio. 

Easy Living -filosofia ja kivijalat
Easy Living Oy on elänyt ja hengittänyt jo yli 20 vuotta. Olemme toimineet lähes koko ajan samalla kokoonpanolla. Meille on ollut tärkeinä kivijalkoina innostuneisuus, heittäytyminen uusiin virtauksiin ja rento tekemisen meininki. Toimintamme perustuu vankkaan tutkimustietoon ja huolella valittuihin viitekehyksiin. Vahvat viitekehykset joihin olemme nojanneet ”elämän merellä” ovat  ratkaisukeskeisyys, positiivinen psykologia ja urheilupsykologiset tutkimukset.

Seuraamme aikaamme ja kehitämme koko ajan myös itseämme. Olemme luoneet hyvät verkostot muihin konsultti- ja koulutusyrityksiin sekä kotimaassa että pohjoismaisella tasolla. Teemme myös itse jatkuvaa tuotekehitystä. 

Joukkue

Meitä on kaksi luunkovaa ja osaavaa ratkaisukeskeistä kouluttajaa, fasilitoijaa ja valmentajaa. Työskentelemme tavoitteellisesti, sitoutuneesti ja ihmistä kunnioittaen. Meillä molemmilla on vahva ratkaisukeskeinen viitekehys työskentelyotteena, jota molemmat höystämme omilla vahvuuksillamme. Työtä teemme yksin, kaksin tai hyvien yhteistyöverkostojen kanssa yhdessä.

 

Jukka Kataja, työyhteisövalmentaja, suggestoterapeutti, tietokirjailija

Jukka on lähes 30-vuotta toiminut johtajien, johtoryhmien ja esimiesten valmentajana, kouluttajana ja fasilitaattorina. Jukka toimii useiden maajoukkueiden ja MM-tason urheilijoiden psyykkisenä valmentajana. Näitä kokemuksia voidaan soveltaen käyttää työyhteisöissä tavoitteiden saavuttamiseen ja ihmisten piilossa olevan hyvän löytämiseen.

Liikunta-alan peruskoulutuksen jälkeen Jukka on opiskellut ratkaisukeskeistä työotetta ja organisaatioiden kehittämiseen liittyviä taitoja. Jukka on taitava suggestoterapeutti ja yksi maan johtavista rentoutumisen asiantuntijoista ja taitajista. Hän on kirjoittanut kirjoja työelämän kehittämisestä sekä ihmisen henkisistä voimavaroista, jotka käytännönläheisen otteensa takia soveltuvat hyvin esimiesten luettavaksi. Voimavarakeskeinen ote ja tavoitteeseen pääseminen rennolla, ihmistä säästävällä otteella kuuluvat Jukan valmennusajatteluun. 
Jukan motto on: ihmistä ei voi kopioida

Merja Vuorinen, VTM, psykoterapeutti

Sosiologian ja viestinnän opintojen sekä yritysten ja yhteisöjen tiimivalmennuksesta hankkimansa kokemuksen ansiosta Merja on kehittynyt taitavaksi työyhteisövalmentajaksi sekä innostavaksi luennoitsijaksi. Entisenä huippu-urheilijana Merja tuntee eri valmennusmenetelmät ja on kaikissa projekteissa mukana sydämellään. Kysyttyjä ovat mm. työyhteisöjen kehittäminen, esimiesvalmennukset ja -koulutukset sekä luentomuotoiset, osallistavat koulutukset. Merja pitää niin parin tunnin luentoja kuin vetää kokonaisia hyvinvointipäiviä tai osallistuu valmentajana pitkiin työyhteisökehittämishankkeisiinkin. Myös henkilökohtaiset valmennukset kuuluvat Merjan osaamisalueisiin. Merja suoritti helmikuussa 2006 ratkaisukeskeisen psykoterapian psykoterapeuttiopinnot Lyhytterapiainstituutissa. Merjan motto on: Keep it simple