Yritys

Liukkaalla jäällä pysyy pystyssä, kun on hyvät luistimet ja opetus niiden käyttöön

Easy Living Oy on valmennuksiin ja työyhteisöjen kehittämiseen erikoistunut yritys. Tärkeää meille on menestymisen saavuttaminen rennosti ja mielekkäällä tavalla. Erityisen mielellään etsimme organisaatioiden ja ihmisten parhaat menestystekijät ja valmennamme niiden avulla ottamaan suunnan menestymiseen. Tämä merkitsee tosiasioiden tunnistamista, voimavarojen näkemistä, eteenpäin katsomista, uskoa ja ennen kaikkea harjoittelua ja oppimista.

Easy Living -filosfia ja kivijalat

Maailma on teko

Haemme kaikella vakavuudella ja intohimolla rentoa ja hyvää kokemusta, koska uskomme sen tuovan ihmiselle hyvää. Kokemuksesta syntyy ajatus ja ajatuksesta teko. Toinen vahva viitekehys on muutoshakuisuus ja uuden etsiminen. Vain uudistumalla voi kehittyä. Kolmas iso raamitus on ihmisen sisäisen potentiaalin löytäminen ja hyötykäyttö. Neljäs tärkeä asia on sitkeä  tavoitehakuisuus. Näillä pensselinvedoilla etenemme. 

Asiakkaiden näkökulmasta nämä näkyvät seuraavilla tavoilla:

Annamme tuoreustakuun
Saat varmasti tuoreita, käyttökelpoisia ja tehokkaita työkaluja toiminnan ja ajattelun kehittämiseen. Vahvoja alueitamme ovat hyvinvoinnin kehittäminen, voimavarojen löytäminen, tiimivalmennus, johtaminen ja esimiestyön taitojen oppiminen, coaching sekä urheilijoiden henkinen valmennus.

Ajassa tiukasti kiinni - jopa edellä aikaa
Meillä on useita todisteita siitä, että olemme olleet monien asioiden kanssa aikaamme edellä ja ensimmäisiä Suomessa. Esimerkkinä vaikkapa työhyvinvointimittari VVT, joka oli ensimmäinen työhyvinvointimittari, joka mittaa työntekijöiden ja työyhteisön voimavaraoja. Otimme jo 2012  käyttöön sensomotorisen ja neurotieteisiin perustuvan johtamiskoulutuksen. Positiivisen psykologian sovellutukset ovat olleet jo  käytössämme 1990-luvun puolella.

Toimintamme perustuu vankkaan tutkimustietoon ja huolella valittuihin viitekehyksiin
Seuraamme aikaamme ja kehitämme koko ajan myös itseämme. Olemme luoneet hyvät verkostot moniin yliopistoihin ja muihin konsultti- ja koulutusyrityksiin sekä kotimaassa että pohjoismaisella tasolla. Teemme myös itse jatkuvaa tuotekehitystä. 

Arvot

Easy Living Oy:n arvot ja niiden arvo asiakkaille :
•    Asiakaslähtöisyys: Arvostamme ja kunnioitamme kaikkia asiakkaitamme  Teemme kaikkemme asiakkaan tavoitteiden saavuttamisen eteen
•    Vastuullisuus : Teemme sen, minkä lupaamme.
•    Yhteisöllisyys: Työskentelemme laajojen verkostojen kautta, jolloin asiakas saa aina tilanteeseensa nähden parhaan tieto-taito hyödyn. Yhdessä tekeminen vahvistaa myös sosiaalisen pääoman verkkoja
•    Rohkeus ja uudistushalu: Usein muutoksen aikaansaaminen kilpistyy rohkeuden puutteeseen. Valmennuksellinen tapamme tehdä työtä auttaa asiakkaittamme ottamaan rohkeita askelia. Uudistushalumme ja rohkeutemme testata uusia oppeja ja teorioita takaa asiakkaillemme sen, että asiat joita teemme, toimivat.

Visio: Halutuin yhteistyökumppani Suomessa
Missio: Hyvien jälkien jättäminen

Tämä tarkoittaa sitä, että työstämme ja toiminnastamme jää pysyvä jälki jokaisen asiakkaamme mieleen.